2013. szeptember 30., hétfő

Bajnokok Ligája: Kassai fújja a sípot a Juventus-Galatasaray derbin

Kassai Viktort és csapatát érte az a megtiszteltetés, hogy a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában Torinóban tevékenykedjenek a Juventus-Galatasaray derbin, mely nagy fontossággal bír majd a csoport végkimenetelét figyelembe véve. 

A törökök háza táján nem nagyon foglalkoznak a sporttárs kilétével, csupán megemlítik, hogy Kassai Viktor két asszisztense Ring György és Tóth Vencel lesz, míg az alapvonalaknál Bognár Tamás és Fábián Mihály segíti a főbíró munkáját. A tartalék játékvezető Kispál Róbert lesz. A Galata szekere nem megy jól, szenvednek a bajnokságban és emlékezhetünk, mekkora zakóba futottak bele a Real ellen, ez pedig edzőváltást szült, hétfőn nevezték ki az új trénert Roberto Mancini személyében.

A torinóiak hivatalos honlapja említést tesz róla, hogy még soha nem volt dolga egymással a két félnek, vagyis a magyar játékvezető még nem fújt meccset az "Öreg Hölgynek". Emellett kiemelik, hogy egy klasszis játékvezetőről van szó, aki 2011-ben 36 esztendősen a legfiatalabb játékvezető lett aki valaha Bajnokok Ligája döntőt vezetett.

Reméljük minden rendben zajlik kedd este és a magyar csapat a továbbiakban is főszerephez jut Európa legrangosabb kupasorozatában.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése