2013. szeptember 19., csütörtök

Jürgen Klopp: "Úgy viselkedtem, mint egy majom..."

Mint ismeretes, szerda este megkezdte a szereplését a tavalyi döntős Borussia Dortmund együttese a Bajnokok Ligájában, ám a szezonrajt nem úgy sikeredett, ahogy azt a csapat, a szurkolók és Klopp mester eltervezte. 

A csapat vereséget szenvedett a "halálcsoport" első fordulójában. A Napoli igen jól erősített a nyáron és sok szakember véleménye szerint olasz bajnokesélyessé lépett elő. A Dortmund fantasztikus formában játszik az elmúlt hetekben, a Hamburg játékosai erről tudnának mesélni, azonban a Bajnokok Ligája más pálya.

Az eredmény 2-1-es hazai siker  lett, illetve két vendég piroslap, a pályáról a németek hálóőre, míg a padról Jürgen Klopp kényszerült felállni. A tréner emberi normákat megszégyenítő módon viselkedett a negyedik játékvezetővel, mikor az nem engedte vissza Neven Subotic-ot. A szakember a ZDF-nek adott nyilatkozatot.

"Nem a szebbik arcunkat mutattuk este, mégis szoros vereségről beszélhetünk. Megmutattuk, hogy meg tudjuk verni a Napolit, de túl sok dolog alakult rosszul, beleértve az én piros lapomat. Hülyeség volt, elismerem. Úgy viselkedtem, mint egy majom, túl messzire mentem." - mondta a már higgadt tréner a ZDF megkeresésére.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése