2015. október 30., péntek

Elfogatóparancsot adtak ki a Chelsea és a Botafogo játékosa ellen

Szexuális bűncselekménnyel gyanúsítják a Chelsea, illetve a Botafogo fiatal brazil labdarúgóit, avagy kattanhat a bilincs Lucas Piazón és Andrey da Silva kezén. A kanadai hatóságok elfogatóparancsot adtak ki. 

A bűncselekmény júliusban történhetett a Pánamerikai Játékokon, melynek helyszínéül Torontó szolgált. A brazil nemzeti csapatot utánpótlás szinten képviselő támadó, illetve kapus a feltételezések szerint egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy hölggyel, akit haza is kísértek, ám miután nem történt semmi, az éj leple alatt megpróbálták megerőszakolni. A két labdarúgó állítólag elmenekült a helyszínről, a szálak pedig mostanra értek össze, sikerült azonosítani a gyanúsítottakat, akiknek minden bizonnyal bíróság előtt kell felelniük a felmerülő vádakra.

A 21 esztendős Lucas Piazón a Chelsea labdarúgója, jelenleg a Reading címerét képviseli kölcsönjátékosként, s az idei szezonban 8 meccsen 2 gólnál és 2 gólpassznál jár. A másik gyanúsított a 22 esztendős Andrey da Silva még hazájában játszik, a Botafogo hálóőre, idén 4 mérkőzésen kapott szerepet.

Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, ám amennyiben bebizonyosodik, hogy bűnösek, felelniük kell bűnökért. A hatóságok bíznak benne, hogy nem zsákutcába futottak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése