2015. augusztus 11., kedd

Újabb válogatott játékost igazolhat a Fradi

Noha a hírek Kenneth Otigba a Heerenveen és a Fenerbahce cseh válogatott védője Kadlec irányába mutattak, úgy tűnik egyikük sem érkezik a Ferencvároshoz. A klubvezetés egy anyagilag jóval könnyebb utat választhat Pintér Ádám személyében. 

A 18-szoros magyar válogatott labdarúgó jelen állás szerint szabadon igazolható. Legutóbbi klubja a görög Levediakos volt, ám a felek közti kontraktus július elsejével lejárt. Állítólag a szóbeli megállapodáson már túl vannak a felek, ám az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatok még hátra vannak, a Fradi nem szeretne bakot lőni. Pintér Ádám az utóbbi időben sokat volt sérült, s egy nem száz százalékig egészséges labdarúgóval jelen állás szerint nem lenne kijjebb a vízből a zöld-fehér klub. 

A 27 esztendős védő az MTK-ban vált profi labdarúgóvá, 2010 nyarán a Real Zaragoza 1,2 millió eurót fizetett érte a fővárosi klubnak. Három szezonon keresztül erősítette a spanyol csapatot, összesen 44 La Liga mérkőzéssel a háta mögött hagyta el a meleg déli vidéket, s lett az orosz Tom Tomszk labdarúgója. Egy szezon után jött a görög Levediakos, most pedig a klub nélküli lét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése