2015. augusztus 11., kedd

Dani Alves nyilatkozott Arda Turanról

Ha két dudás nem is, de úgy fest, hogy két "bohóc" megfér egy csárdában. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Arda Turan beilleszkedése látszólag gyors és zökkenőmentes Barcelonában. Erre pedig most ráerősített a katalánok őrült mókamestere Dani Alves. 

"Megtiszteltetés Turannal egy klubban szerepelni.  Sajnálatos, hogy nem lehet ma a segítségünkre. Kiváló képességű, intelligens, fantasztikus játékos, mi több, kifejezetten vicces figura. A csapatunknak szüksége van olyan őrültekre, mint ő." - mondta ezt Dani Alves, akire a leírás pontosan ráillik. 

Mint ismeretes a török klasszis január előtt nem debütálhat tétmérkőzésen a katalán klub színeiben, ekkora azonban lejár az átigazolási embargó és megnyílik előtte az út. Ezáltal a kedd este (20:45) Tbilisziben esedékes európai Szuperkupáért vívott meccset is csak a lelátóról figyelheti. A katalánok ellenfele a második számú kupasorozatot megnyerő Sevilla lesz. A mérkőzést az M4 élőben közvetíti. A nap folyamán pedig egy igen részletes előzetest is megtaláltok a FociClub.hu rovatain.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése