2015. augusztus 11., kedd

Fenerbahce játékost igazolhat a Fradi

Törökországból érkezett a hír, miszerint a Ferencváros labdarúgócsapata a Fenerbahce egyik játékosa iránt érdeklődik, s a transzfer létrejöttének lehet létjogosultsága. Viszont azok a fránya anyagiak...!? 

A Fradi fantasztikusan kezdte a magyar bajnokságot, ám a védelemben vannak problémák, még ha ezidáig ez annyira nem is ötlött ki. Távozott ugyanis David Mateos, és Mateo Pavlovic is, előbbi Kaká csapattársa lett az Orlando Citynél, míg utóbbi a Werder Brement erősíti immáron. Emellett pedig Batik Bence megsérült, így a védelem közepével gondban van Thomas Doll vezetőedző. Várhatóan tehát középső védőt igazol a tavalyi ezüstérmes.

A jelölt a török sajtó szerint a Fenerbahce 30 esztendős cseh válogatott labdarúgója Michal Kadlec, aki korántsem számít alapembernek a török sztárcsapatban. Piaci árát a transfermarkt.de 3 millió euróra taksálja, s szerződése 2016 nyaráig érvényes, nagy kérdés, tehát, hogy a törökök mennyiért engednék el az 58-szoros válogatott labdarúgót.

Kadlec a Slovacko csapatáben kezdte meg profi karrierjét, majd szerepelt a Sperta Praha fedélzetén, míg nem a Bayer Leverkusen 2008-ban megvásárolta. A Bundesligában remek teljesítményt nyújtott Kadlec, aki több mint 120 Bundesliga mérkőzést tud felmutatni. A Fener 2013 nyarán vásárolta meg 4,5 millió euróért, ám ez a kaland már közel sem volt olyan sikeres...!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése