2015. augusztus 11., kedd

Kemény kritikát kapott Van Gaal a Barca legendájától

Már megszokásuk, hogy Hriszto Sztoicskov nem rejti véka alá a véleményt, s éles, negatív dolgokat is kimond, ami a szívén az a száján. Az aranylabdás Barca-legenda híresen rossz viszonyt ápol a Manchester United vezetőedzőjével, Van Gall ezúttal is kapta az ívet elég rendesen...! 

Legutóbb, amikor Sztoicskov a holland edzőről beszélt, így fogalmazott - "Nem tisztelem, szemét alak!" - ezen mondatot pedig ki is bontotta, ám a lényeg ebből is tükröződik.

A minap a spanyol Onda Cero rádió kereste fel a bolgár ex-futballistát, s a kérdés Pedro esetleges manchesteri szerepvállalására irányult! Jött is a válasz... - "Nincs annyi pénz a világon, amennyiért Van Gaal utasításait követném. Középszerű edző, aki sosem ért el semmit. Tönkretette a Barcelonát, és most a Manchester Unitednél rombol. Amit Víctor Valdésszel tett, az megmutatja, milyen rossz ember valójában. Remélem, Pedro hallgat rám, és nem megy Manchesterbe. Van Gaal őt is csak elrontaná…!"

Az üzenet nyílt és igen egyértelmű, kérdés, hogy a 64 esztendős holland szakember felveszi-e a kesztyűt, vagy elereszti a füle mellett ezeket az éles szavakat.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése