2015. január 28., szerda

Átigazolásfigyelő: Beindul Gera volt csapata!?

Komoly döntést hozott meg december 30-án a West Bromwich Albion vezetősége, az ünnepek alatt szállított rossz eredmények és a szezon egészének függvényében menesztették Alan Irvine vezetőedzőt, s helyére Tony Pulist ültették. A cél idén is a bennmaradás, ehhez azonban vérfrissítésre van szükség, új lendületre. 

Az új mester kinevezését követően eddig ülnek az eredmények, a csapat két kört lépett előre az FA-Kupában, illetve a Premier Leagueben is 5 pontot jegyez 3 találkozón. Mondhatni tehát hogy jókor és jól sült el az edzőváltás, ám ezt még lehet fokozni a csapat erősítésével. 

Tony Pulist nem számított Varela és Blanco szolgálataira, előbbi a Parma kölcsönjátékosa lett, míg utóbbi a San Lorenzo csapatát választotta. Ezidáig érkezője nem volt a csapatnak, most azonban a footballdatabase.eu tényként közli Callum Mcmanaman szerződtetését.

A Wigan 23 esztendős szélsője a Qeens Park Rangers és a Liverpool látómezejébe is bekerült, ám úgy fest, a West Brom lépett a leghamarabb, vagy fogalmazzunk úgy, hogy az ő ajánlatuk bizonyult a legjobbnak. A Wigan szempontjából szinte biztos, ugyanis a híradás szerint 6,3 millió euró cserél gazdát, mely kicsivel több, mint Mcmanaman piaci értéke. A hivatalos bejelentésre még várni kell...

Ami a West Brom helyzetét illeti a Premier Leagueben, a csapat elmozdult a kiesőzónából, ám a "pokol tüze" még mindig nagyon közeli.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése