2014. július 15., kedd

Liverpool: Újabb fogás, hoppon maradt a PSG és a Chelsea - sajtóhír

Egybemutató sajtóhírek szerint újabb fiatal tehetséget happolt el a Liverpool labdarúgócsapata és bár még nem született hivatalos bejelentés sok helyen már kész tényként kezelik Lazar Markovic érkezést az Anfieldre. 

A 20 esztendős szerb válogatott szélső  a BBC Sport értesülései szerint átesett az orvosi vizsgálatokon és akár már ma kedden aláírhatja új kontraktusát. A Benfica labdarúgócsapata a hírek szerint 20 millió fonttal lehet gazdagabb, amennyiben az üzlet hivatalosan is megköttetik.

Markovic a Partizan Belgrad saját nevelésű játékosa, a Benfica tavaly nyáron 10 millió euró ellenében szerezte meg játékjogát, most pedig jócskán megduplázhatja az akkori kiadást. 

A rendkívüli tehetségnek tartott szélső roppant gyorsan beilleszkedett és kirobbanthatatlanná vált a csapatból, összesen 48 mérkőzésen lépett pályára és oroszlánrész vállalt a csapat triplázásában.

Lallana, Lambert és Can érkezése után ő lehet a Liverpool negyedik érkezője a nyáron és még további érkezők várhatóak, ugyanis Suárezt még pótolni kell.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése