2014. július 14., hétfő

Megköttetett az üzlet, elkelt Vidal - sajtóhír

Amennyiben helytállóak a marca.com információi, abban az esetben továbbra sem játszik majd egy csapatban a chilei válogatott két ásza Alexis Sánchez és Arturo Vidal, úgy fest, a licitháborút a Manchester United nyerte, a Vörös Ördögök meggyőzőbbek voltak. 

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a két spanyol gigász és a Bayern München mellett angol kérői is vannak a Juventus ászának, az utóbbi időben pedig szűkült a kör, arról lehetett olvasni, hogy Vidal a Premier Leagueben folytathatja és távozása szinte biztosnak mondható. Sokan úgy tattorrák, hogy Arsene Wenger csapata lehet a befutó, mely eddigi szokásaival ellentétben ezen a nyáron nagy bevásárlást tarthat.

A friss hírek szerint azonban a Vörös Ördögök meggyőzőbbek voltak és 40 millió eurós ajánlatuk célba ért. Ez üzlet azonban ennyire nem egyszerű, a transzferbe belevették Patrice Evrát is, a francia válogatott védő így valószínüleg Torinóban folytatja, ezzel utat nyitva a másik nyári szerzemény Luke Shaw előtt.

Amennyiben a marca.com információi helytállóak, rövid időn belül bejelenthetik a transzfert, melyet ha Evra piaci árával egybeszámolva nézünk 47,5 millió eurót tartalmaz.

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése