2014. július 15., kedd

Megtalálta Luis Suarez utódját a Liverpool...

... legalábbis erről számolt be a Daily Telegraph. Az uruguayi támadó távozását követően hatalmas űr tátong a Liverpool támadóalakzatában, melyet mielőbb pótolni kell. Brendan Rodgers a csapat vezetőedzője már tudja is, hogy ki lenne a megfelelő játékos, kérdés, hogy ehhez mit szól Wilfried Bony és csapata a Swansea City.  

Valószínűleg Bony örülne a megkeresésnek, hiszen mindenképpen előrelépés lenne karrierjében, ha az Anfieldre költözhetne, ami pedig a klubok közti megegyezést illeti szokták mondani, hogy van az a pénz. 

A 25 esztendős elefántcsontparti támadó a Vitesse csapatában kezdett kiteljesedni, mikor is a 2012/2013-as szezonban megnyerte a holland labdarúgó-bajnokság gólkirályi címét 30 mérkőzésen szerzett 31 találatával. Teljesítményére számos klub felfigyelt, a befutó pedig a walesi Premier League klub a Swansea City lett, mely egy esztendővel ezelőtt 14 millió eurót fizetett a gólvágóért, aki a mögöttünk álló szezonban sem szerepelt rosszul. Első angliai szezonjában 48 mérkőzésen lépett pályára és 26 gólja mellett 8 gólpasszt jegyeztek neve mellé a statisztikusok. 

Piaci értékét a transfermarkt.de 15 millió euróra taksálja, szerződése 2017-ig érvényes jelenlegi klubjával.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése