2014. április 3., csütörtök

Barca: Küszöbön volt a nyár legnagyobb transzfere, most azonban sok a kérdőjel! - sajtóhír

Egybemutató és igen megbízható hírforrások szerint csupán az aláírás hiányzik Marco Reus barcelonai szerződéséről, ám könnyen lehet, hogy hiába a sok munka, a FIFA döntése alapján a katalán klub nem igazolhat játékost. Az ítélet fenntartása esetében nagyot borulhat a nyári átigazolási piac. 

A Reus transzfer komolyságát jelzi, hogy Andoni Zubizarreta klubigazgató személyesen tárgyalt a német válogatott labdarúgóval, aki középen és a széleken is bevethető, igen univerzális labdarúgó hírében áll. A 24 esztendős játékos szerepel a Chelsea és a PSG kívánságlistáján. Ha nem születik enyhítés a FIFA részéről, akkor Reus biztosan nem lesz a katalánok játékosa egyenlőre, ebben az esetben pedig felmerül a kérdés, hogy marad Dortmundban és kivár, vagy netán továbbáll egy másik klubhoz. 

Nem csupán Reus az aki ebben a cipőben jár, Ter Stegen menedzsere szerda esti nyilatkozatában elszólta magát, azt lehetett leszűrni. hogy a felek megegyeztek a kapus már aláírt. Az üzlet februárban köttethetett, ám hivatalossá tenni csak a kapunyitás után lehet, lehetett volna. A menedzser azóta már újra nyilatkozott, kicsit másképpen, lehetséges, hogy próbálják menteni a menthetőt...

Alen Halilović a horvátok legnagyobb tehetsége, a "balkáni messi" becenévre hallgató fiatal zseni jövője is kérdőjelekkel teli, a felek nyilvánosságra is hozták már az átigazolást, ám míg nincsen átigazolási időszak nem lehetett hivatalossá tenni.

Végül pedig Tajti Mátsás, a fiatal magyar labdarúgó, aki hatalmas lehetőségről maradhat le...

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése