2014. március 14., péntek

Wenger rémálma valóra vált!

Eljött a Premier League végjátéka, a csapatok hétvégén a 30. fordulóra kanyarodnak rá, Arsene Wenger pedig elvesztette a csapat motorját, a nyáron székhelyét Londonba áttevő Mesut Özilt. Az orvosi diagnózis sok jót nem tartogatott, a francia tréner rémálma mondhatni valóra vált. 

Mint ismeretes Mesut Özil a kedd esti Bayern München elleni Bajnokok Ligája visszavágó során sérült meg és szenvedett combizomsérülést. A csapat francia trénere Wenger a zsurnalisztáknak elmondta - "Minimum három hétig nem játszhat, maximum hatig, szóval mondjuk azt, hogy négy hétre esett ki!" - majd hozzátette - "Özil elvesztése egy csapás, de biztos vagyok abban, hogy megvan a kellő kvalitásunk ahhoz, hogy megbirkózzunk a hiányával. Sok jó játékosunk van."

Az első megmérettetés vasárnap vár a csapatra, egy nem akármilyen mérkőzésen ,az ellenfél ugyanis az ősi, városi rivális Tottenham csapata lesz. Egy vereség a bajnoki címért folytatott harc végét is jelentheti, kíváncsian várjuk, hogy Özil nélkül mire megy a Wenger csapat.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése