2014. március 14., péntek

Premier League: A 30. fordulóra kanyarodnak a csapatok! - előzetes

Mérföldkőhöz érkezett AZ angol Labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2013-2014-es kiírása, a csapatok ugyanis hétvégén 30. fordulóba vágnak Bele, kezdődhet a Végjáték. Egy Mérkőzések többsége szombaton kerül megrendezésre Majd, ám vasárnapra igazi csúcsrangadók maradnak! 

A forduló nyitómérkőzésén a Bajnokok Ligájától búcsúzó Manchester City látogat a Hull otthonába. Pellegrini csapatán igazi győzelmi kényszer ül, amennyiben a bajnoki álmokat továbbra is életben akarják tartani. Kiesési derbit vív majd a Sunderland és a Palace, míg a sereghajtó Fulham hazai közönsége előtt fogadja a Newcastle csapatát, mely utóbbi két meccsét hozta. A kiesőzóna előtt araszoló Norwich a Sunderland vendége lesz, míg a sérüléshullámon átmenő igen rossz helyzetben levő West Brom egy walesi túrára indul. Igazi középcsapatok mérkőzését hozza a Stoke-West Ham összecsapás. A játéknap zárómérkőzésén a listavezető Chelsea az Aston Villa vendége lesz, minden egyes győzelem a Chelsea malmára hajtja a vizet, kérdés, lesz-e aki megállítja Mourinho csapatát!?

Szombat:
13:45 Hull - Manchester City (Digi Sport 1)
16:00 Everton - Cardiff
16:00 Sunderland AFC - Crystal Palace
16:00 Fulham - Newcastle United
16:00 Southampton - Norwich
16:00 Swansea - West Bromwich (Digi Sport 1)
16:00 Stoke - West Ham United
18:30 Aston Villa - Chelsea (Digi Sport 1)

Vasárnapra Két fantasztikusnak ígérkező rangadó marad, a bajnoki címért harcoló Liverpool a Vörös Ördögök vendégségébe látogatnak, ahol a cél a nemzetközi kupaindulás kiharcolása valahogyan. Amelyik csapat elbukik, nagy valószínűséggel lemondhat álmairól. A forduló zárómérkőzése a fantasztikus londoni derbi lesz, a Spurs és az Ágyúsok összecsapása, a paprikás hangulat garantált.

Vasárnap:
14:30 Manchester United - Liverpool (Digi Sport 1)
17:00 Tottenham - Arsenal (Digi Sport 1)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése