2014. március 14., péntek

Van Perise: Csattanós válasz a távozási pletykákra!

Több ízben is arról lehetett olvasni a nemzetközi sportsajtóban, hogy Robin van Persie a távozás gondolatával kacérkodik. Tegnap mi is beszámoltunk arról a hírről, pletykáról, mely szerint a Real Madrid szemet vetett a holland válogatott játékosra. Nos, az Oranje sztárja megelégelte a pletykákat és a Manchester United hivatalos honlapján szólalt meg. 

Beszélt az őt ért kritikákról és arról, hogyan képzeli el a jövőjét, melyet ne a zsurnaliszták fessenek meg, majd ő eldönti, hogy mit szeretne. RVP egyébként 23 meccsen szerepelt idén, sérülésekkel bajlódott és mindössze csupán 14 gólig jutott eddig.

"Nem bánom, ha kivesézik a produkcióimat, és az emberek kritizálnak a teljesítményem miatt! Beszélhetnek akár egész nap is a játékomról, és sok vélemény és kritika igaz is lehet, szóval nincs ezzel bajom. Azzal viszont foglalkoznom kell, amikor az emberek feltételezésekkel élnek, illetve úgy tesznek, mintha a helyemben lennének, és tudnák, mi van bennem. Legutóbb, amikor néztem, a fejem még a testemen volt, szóval én vagyok az egyetlen, aki tudja, mit érzek, ami nem az, amit olvasni lehet. Az igazság az, hogy nagyon boldog vagyok a klubnál. Négy évre írtam alá, és még két év van hátra a szerződésemből, de szeretnék még tovább maradni. Így érzek tehát, pedig a médiában nem ezt sugallják." - olvashatóak a sorok a Manchester United  hivatalos honlapján! 

Igen csattanós választ adott tehát a Vörös Ördögök csatára, kár hogy nem tért ki arra, hogy mi lesz, ha a csapat nem tud kilépni a nemzetközi porondra. Azért kíváncsiak lennénk a véleményére...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése