2013. december 10., kedd

Liverpool: Az "egyiptomi Messi" érkezhet a télen

Úgy hírlik, hogy a Liverpool szakvezetőinek is megvannak a konkrét elképzeléseik a téli átigazolási időszakra. A klub első számú kiszemeltje az "egyiptomi Messi" néven emlegetett Basel játékos. 

A mindössze 21 esztendős Mohames Salah felkeltette a Mersey-partiak figyelmét, akik a hírek szerint 15 millió fontot sem sajnálnának a jobb oldali szélső játékjogáért. Salah 2012-ben került a svájci bajnokhoz nevelőegyüttesétől, az európai színtéren nem túl ismert El-Mokawloon gárdájától. Névjegyét gyorsan letette és hamar a szurkolók kedvencévé vált, akik elkezdhetnek barátkozni a távozás gondolatával, mert aligha lesz hosszú az ifjú baseli karrierje.

Salah, az idei szezont tekintve (Super League, Bajnokok Ligája) 26 mérkőzésen 9 gólt és 7 gólpasszt tud felmutatni. A transfermarkt. de legutóbbi becslése alapján 8,5 millió eurós piaci értékkel bír, melyhez tárdul egy 2016-ig szóló szerződés.

A forrás azt is megemlíti, hogy a felek felvették egymással a kapcsolatot, a Basel illetékesei pedig hajlandóak asztalhoz ülni a részletek megbeszélését illetően. A fiatal játékos szerdán a Bajnokok Ligájában bizonyíthat ismételten, csapata a Schalke vendége lesz, a tét pedig a továbbjutás.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése