2013. november 9., szombat

Romjaiban az AC Milan, terítéken Galliani távozása egy jobb helyre...

Óriási a porfelhő Milánó piros-fekete felében, ugyanis az AC Milan romjaiban hever mind a pályán, mind pedig a vezetésben. Egyre több probléma lát napvilágot, mely nem sok jót vetít előre, többek közt az ügyvezető Galliani esetleges párizsi előmenetelét...  

A csapat óriási lejtmenetben van, mondhatni szereplése felér egy kieséssel eddig, ugyanis 11 meccset követően 12 pontja van a gárdának, gólaránya pedig negatív. Hol vannak a dobogós álmok... ?

Ez még mind semmi, kiszivárgott információk szerint a klubvezetés is romokban hever, illetve az egyik legnagyobb gond, hogy Adriano Galliani, a klub ügyvezetője összekülönbözött Silvio Berlusconi tulajdonos lányával, Barbarával, akinek sok minden nem tetszik és szívesen változtatna ezen is és azon is. 

A hírek emellett arról is szólnak, hogy Galliani és Berlusconi, illetve lánya Barbara között annyira elmérgesedett a viszály, hogy a szakember már más országba kacsingat. A francia illetőségű Le Parisien az ügyvezetőnek szegezte a kérdést, mely szerint Párizsban várja-e őt a jövője. A válasz nagyon egyszerű volt és semmit sem zárt ki - "Ki tudja, mi fog történni?" 

Emellett pedig furcsa, hogy Allegri vezetőedző még mindig a kispadon ül, a bizalom nem ingott meg vele szemben...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése