2013. november 10., vasárnap

Lovrencsics gólok és zárkózó Poznan

Nem kezdte jól a szezont sem a Lech Poznan sem pedig a lengyel csapat magyar támadója Lovrencsics Gergő, a kettő pedig összefüggésbe hozható, ugyanis a magyar támadó góljai nagyon hiányoztak a csapatnak. Valami változott, Gergő elkezdte gyártani a gólokat, a Poznan pedig megindult felfelé a tabellán. 

Tizenegy bajnoki mérkőzés, töretlen bizalom, és nulla szerzett gól! Ez volt nemrégiben Lovrencsics mérlege, ami egy támadó esetében nem jelent sok jót. Küzdelem a mezőnyben, hajtás és akarat, de az áttörés nem jött, csupán három gólpassz állt a magyar válogatott támadó neve mellett az Ekstraklasa Liga statisztikáiban.

A 12. fordulóban aztán megtört a gólcsend, Lovrencsics betalált és gólpasszt adott, a Lechia Gdansk pedig 4-1-es vereséggel búcsúzott. Egy héttel később a listavezető Legia Warszawa otthonába látogattak és a magyar támadó góljának köszönhetően szereztek egy bajnoki pontot. Ezt követően jött egy vereség, az egész csapat lemattolt, nem sikerült gólt szerezni. Hét közben aztán a Gornik ellen újra nyert a csapat és Gergő betalált, csakúgy szombat este, mikor is sikerült fordítani, ebben pedig oroszlánrészt vállt Lovrencsics a góljával.

A magyar támadó tehát éledezik téli álmából, míg csapata a Lech Poznan feljött a bajnoki tabella negyedik helyére. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése