2013. november 10., vasárnap

Beégett a Milan a sereghajtó otthonában is

Tovább tart az AC Milan rossz sorozata, mely gyakorlatilag az egész idei szezonra rávetíthető, ám azt senki sem gondolta, hogy a csapat még a sereghajtó otthonában sem tud majd nyerni, pedig így lett. A másik meccsen a Lazio is folytatta remeknek nem mondható szériáját. 

Chievo - AC Milan 0-0 (0-0)
Kiállítva: Pellissier (90-3.) ill. Montolivo (83.)

Hiába játszott óriási mezőnyfölényben a milánói klub, ez jelenleg senkit nem érdekel. A puszta tényekkel kell foglalkozni, a csapat a sereghajtó otthonában sem tudott nyerni, ez pedig már több a soknál, egyes fórumokon a szurkolók legalábbis így vélik és Allegri veeztőedző távozását követelik. A találkozón több piros esett, mint gól, az a párharc legalább 1-1-re végődött, mégsem 0-0-ra. Konganak a vészharangok Milánó piros-fekete felében. A csapat jelenleg már az alsóház tagja...

Parma - Lazio 1-1 (0-0)
G: Lucarelli (64.) ill. B. Keita (50.)
Kiállítva: Rosi (86.) ill. -

Hiába szerzett vezetést a második félidőben a fővárosi gárda, a hazaiak válaszolni tudtak és otthon tartottak egy bajnoki pontot. A Lazio szurkolói és vezetői sokkal jobb szereplést és helyezést várnak, most azonban csak nyolcadik a csapat és igen távolodik az élmezőny, hiszen hétről hétre hullanak a pontok.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése