2013. október 15., kedd

Ultras Brutal: A zvezda-szurkolók kilenc játékos kocsiját törték össze

Köztudott és igen csak hírhedt Európa szerte a Crvena Zvezda szurkolótábora, mely ezúttal igen csak túllépett egy bizonyos határt, mikor is kilenc játékos autóját rongálták meg. 

Az eset hétfő este történ, a gépjárművek ablakait bedobták, betörték, majd pedig telelocsolták az üléseket samponnal. Nem új keletű a majdhogynem háborús hangulat, ugyanis az utóbbi időben bőven akadt incidens. Néhány hónappal korábban egy Crvena Zvezda vereséget követően az elvetemült huligánok, fanatikusok megalázták egyik játékosukat, levetették vele a mezét. Ezt követte augusztusban a forró nyár kellős közepén, egy beszaladó úriember, aki Marko Scepovicot megfosztotta a kapitányi karszalagtól. 

A mostani esetnek is volt előzménye, a klub játékosai ugyanis nyílt levélben panaszkodtak a klub körüli körülményekre, melyben kiemelték a pálya rossz állapotát és szóvá tették azt is, hogy a zuhanyzóban nincsen sampon! Persze erre mondhatjuk, miért nem visznek magukkal. Egy biztos, most a kocsijaikat jól besamponozták...

A szurkolók azért elégedetlenségének a csapat szereplése ad okot, ugyanis a gárda bukdácsol és csak ötödik, míg az ősi és egyben városi rivális Partizan vezeti a Super Ligát.

Ezeket követően vajon mi jön még?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése