2013. október 15., kedd

Hivatalosan is a "Szarkáké" lehet a francia sztár

A Daily Mirror arról számol be, hogy a Newcastle United végleg leigazolhatja a csapat jelenlegi házi gólkirályát, a nyáron érkező francia támadót Loic Rémy személyében. 

A hírek szerint a jelenleg kölcsönben szereplő játékosért 6 millió fontot tehet zsebre a jelenleg második ligában serénykedő Queens Park Rangers. Az egyezség állítólag megszületett, csupán a hivatalossá válására kell még várnunk. 

Hogy Rémy mivel győzte meg a Newcastle szakembereit alig pár meccs alatt? Nos, a 26 esztendős francia eddig 5 mérkőzésen szerepelt és ez idő alatt 5 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.  A korábbi Nice, illetve Marseille játékos így egy új korszakot könyvelhet el életében. Az idei szezon a karrierjéről dönthet, ugyanis ha ilyen teljesítményt nyújt, akkor aligha maradhat ki a franciák utazó keretéből Brazíliába. Persze ahhoz még ki kell jutniuk a galloknak. Rémy eddig 18 alkalommal öltötte magára a címeres mezt és 4 ízben rezgette meg az ellenfelek hálóját. Legutoljára múlt pénteken Ausztrália ellen kapott bizalmat Didier Deschamps szövetségi kapitánytól. Ma este Finnország ellen bizonyíthat újra, már ha ott lesz a kezdőben.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése