2013. október 15., kedd

LesHeted: a vb-selejzetők finise, avagy ezt nézheted ma a TV-ben

Elérkezett a nap, mikor is Európában minden letisztázódik, elkél a kilenc automatikus hely Brazíliába és tisztán láthatjuk, mely csapatok számára marad meg az esély a pótselejzetőkben. A magyar sportadók ezúttal is kitesznek önmagukért, jó pár igen csak érdekes mérkőzést tűznek a képernyőre. Nem csak felnőtt válogatottak, hanem u21-es gárdák összecsapásait is megtekinthetik a sportág szerelmesei. 

Az első és számunkra legfontosabb meccs, az a magyar válogatott, a Szerethető búcsúmeccse lesz a selejtezősorozattól, immáron Egervári Sándor nélkül. A soros ellenfél Andorra, ahol kiemelte a kapitány, hogy bravúrra törnek és arra számít, hogy a kilátogató szurkolók a magyar nemzeti csapat ellen fordulnak majd. A mérkőzést az m1-en tekinthetik meg.

A Sport1 és a Sport2 három mérkőzést tűz ma képernyőre, az egyik az Angolok számára borzasztóan fontos lengyelek elleni meccs lesz, míg a spanyol válogatott játékát is megcsodálhatnák. Emellett Anglia u21-es válogatottja is a képernyőre kerül, olyan bemelegítésként az esti meccsekhez.

Az Eurosport a mai napon a német u21-es válogatott hazai összecsapását tűzte képernyőre, mely előzetesekben gálameccsnek tűnik Feörer legjobbjai ellen, míg a DigiSport ezen a napon nem közvetít élő mérkőzést sajnos, sem Európából, sem pedig a Dél-Amerikai csoportból.

Végül pedig a SportKlub, ahol ne hagyják ki a Beszólást, mindenképpen téma lesz a magyar válogatott, de előtte egy igen jónak ígérkező meccset láthatnak, Svédország és Németország csap majd össze. 

18:30 Németország u21 - Feörer-szigetek u21 (Eurosport)
18:45 Anglia u21 - Litvánia u21 (Sport1)
19:45 Magyarország - Andorra (m1)
20:40 Svédország - Németország (SportKlub)
21:00 Anglia - Lengyelország (Sport1)
21:00 Spanyolország - Grúzia (Sport2)
23:45 Beszólás (SportKlub)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése