2013. október 22., kedd

Sahin kis híján Ágyús lett!

Este a Bajnokok Ligája egyik ha nem a legnagyobb érdeklődéssel várt párharca lesz a Dortmund vendégjátéka az Arsenal otthonában. A vendégeknél nagy valószínűséggel a kezdőben kap helyet Nuri Sahin, aki elmondta, nem sokon múlt, hogy ma ne fordítva történjen meg mindez. 

A török válogatott középpályás a következő képen nyilatkozott a sajtó munkatársainak - "Karrierem során háromszor is majdnem az Arsenalhoz kerültem, 2012-ben pedig nagyon közel álltam hozzá. Soha nem lett semmi a dologból, de ez normális a futballban."

Nyilvánvaló, tehát, hogy Sahin több ízben is elnyerte Wenger mester szimpátiáját, azonban vélhetően a pénz, illetve a Real Madrid belepiszkított az üzletbe, mindig volt egy tényező, mely zavarónak bizonyult.

Sahin jelenleg is a Real Madrid játékosa, ahol Mourinho irányítása alatt nem tudta beváltatni a hozzá fűzött reményeket, így ha csak kölcsönbe is de visszaadták őt korábbi sikereinek színhelyére. Jövője a mai napig bizonytalan, kölcsönszerződése a szezon végéig tart.

A bizonyítási vágy tehát akár extra is lehet a törökben, aki az idei szezonban 9 bajnokin és 2 Bajnokok Ligája meccsen egy gólpasszt és persze remek mezőnymunkát tud felmutatni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése