2013. október 22., kedd

Hernanes kérvényezi eladását! - két angol és egy spanyol gigász a kérők sorában

Igen, jól olvasták a címet, a Lazio 28 esztendős brazil válogatott támadó középpályása kérvényezi klubjánál, hogy januárban a téli átigazolási időszakban adjanak túl rajta.  A hírt a Gazzetta dello Sport sorai között fürkészve találtuk. 

Hernanes alapembere a romai csapatnak, és jól megy neki a játék, igaz, a csapat bukdácsol és így igen csak messze van a nemzetközi porondtól, főleg a Bajnokok Ligája indulástól, ami egy labdarúgó legfőbb vágya. A korábbi Sao Paulo csillag azonban jó teljesítménye miatt igen csak borsos piaci árral bír, a transfermarkt.de becslései szerint játékjoga 25 millió eurót ér, a fővárosi klub pedig nem adná alább az árat.

Mint ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, a sajtóban egyből megjelennek a lehetséges kérők, érdeklődök, az olasz sportportál tudni véli, hogy két londoni klub a Tottenham és az Arsenal is szimatolt már Hernanes után, míg spanyol honból az Atletico Madrid környékezhet a téli átigazolási időszakban.

A transzefer oka az is lehet, hogy Hernanes szeretne ott lenni a hazai rendezésű vb-n, ehhez pedig úgy érzi nagyobb csapathoz kell szerződni, oda ahol esetleg jobban szem előtt van és a társak segítségével többet ki tud hozni saját tudásából.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése