2013. június 18., kedd

Mata és Torres együtt menekülhet Barcelonába Mourinho elől

Több forrás is arra mutat, hogy a Chelsea menekülő sztárjai Barcelonában köthetnek ki, ugyanis Mourinho sem Mata, sem pedig Torres játékára nem számol a jövőben és ehhez a teamhoz még akár csatlakozhat David Luiz is, akinek szintén felmerült már a neve a katalán klubnál. 

Ne olyan egyszerű viszont a helyzet, hiszen a katalán óriást nem veti szét a pénz, Neymar 57 millió eurós vételára igen csak megapasztotta a kasszát. Emellett kapus poszton, és a védelem tengelyébe is szeretnének igazolni minden áron. A megoldás a játékoseladásban rejlik!

David Villa több klub kívánságlistáján is szerepel, Neymar érkezésével pedig helyzete nem lett könnyebb a helyzete, sőt. Szinte biztosra vehető, hogy a Villa, Tello, Sanchez, Pedro négyesből valakinek a helyét átveszi a brazil "sztárpalánta".

Az újságok főként Villa és Thiago Alcantara eladásáról cikkeznek, emellett pedig már Tello neve is felvetődött. Tehát elképzelhető, hogy játékoseladásból fedezi majd transzferjeit a Barca.

Mindenesetre a transfermarkt.de becslései alapján Torres értéke 28 millió euró, szerződése pedig még jócskán 2016-ig szól,  míg Mata piaci értéke 42 millió euró, szerződése pedig ugyan úgy 2016 nyaráig szól.

Persze jön a kérdés teljesen jogosan: Mata kit szorít majd ki?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése