2013. június 18., kedd

Liverpool: 12 millió font Dzsudzsákért? - sajtóhír

Annak ellenére, hogy idén sem futott remeg, kimagasló szezont Dzsudzsák Balázs igen csak keresettnek mondható az átigazolási piacon, hiszen az jelenlegi hírek szerint az Inter mellett a Liverpool is szerződtetné a magyar válogatott szélsőt. 

A fent említettekre ráerősíthet az a hír, mely nemrég jelent meg az orosz sajtóban, miszerint a Dinamo Moszkva szerződtetheti a Rubin Kazany 27 esztendős orosz szélsőjét Alan Kaszajevet.

Több angol forrás is arról számol be, mely szerint a Liverpool kész, vagy akár már meg is tehette 12 millió fontos azaz közel 14 millió eurós ajánlatát. Ezt, mármint hogy az olasz és az angol sztárklub érdeklődik Balázs iránt a játékos ügynöke Vörösbaranyi József az nso.hu-nak már korábban megerősítette.

Azt, hogy az Inter hányadán áll most Dzsudzsák ügyben nem tudni, de úgy tűnik, hogy napokon belül ismét komoly fordulatot vehet Dzsudzsák élete, karrierje.

Kérdés, hogy mit látnak benne ezek a klubok, hiszen mióta elhagyta a PSV együttesét jóformán semmit sem mutatott sem az Anzhi sem pedig a Dinamo együttesében nem tudott vezéregyéniséggé válni. A válogatottba pedig bérelt helye van, nincsen versenyhelyzet...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése