2013. április 6., szombat

A BL negyeddöntők odavágójának álomcsapata

A héten lejátszották a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek odavágóit, mi pedig a mutatott teljesítmények alapján összeállítottunk egy álomcsapatot.  

Kapus poszton Caballero lett a befutó, hiszen a Málaga kapusa parádézott a Dortmund ellen és több ziccert is fogott. Teljesítményével Victor Valdest utasította maga mögé, aki szintén nagyokat védett, de a végén a második gólnál óriásit betlizett.

A védelem vegyesen tevődik össze jobb oldalra Dani Alves került, a brazil nagyon élt a pályán, kulcsszerepet játszott a katalánok támadásaiban. A tengelybe középre Demichelis és Thiago Silva kerül, míg a bal oldalra, a Juve ellen villámgyorsan gólt szerző Alaba került.

A középpályára két Real és két Bayern játékos került. A német rekordbajnok részéről Müller és Schweinsteiger került be a csapatba. Elképesztően szépen szervezték a játékot, a zebrák nem tudtak velük mit kezdeni. A királyiak Özilt és Ronaldot adják a középpályára. Aki látta a Galata elleni meccset, az biztosan nem ellenkezik ezen nevek hallatán.

A támadószekcióba Lewandowski került, gólt nem szerzett, azonban mezőnyjátéka nagyon magas színvonalú volt. Az ő párja elől a héten pedig nem más mint Zlatan Ibrahimovic, aki gólt és gólpasszt jegyzett a Barcelona ellen, ezen kívül pedig sok fejfájást okozott a katlán védőknek.

Bajnokok Ligája negyeddöntő, odavágó álomcsapata:
Caballero - Dani Alves, Demichelis, Thiago Silva, Alaba - Müller, Özil, Schweinsteiger, Ronaldo - Lewandowski, Ibrahimovic

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése