2013. április 6., szombat

Hat gól és Sociedad henger a Málaga ellen

Igazi hat pontos mérkőzést játszott a Real Sociedad és a Málaga csapata. A vendégek meglepő kezdővel álltak fel, valószínűleg a bajnokok Ligájára koncentrálnak. Igen, de ezért feladni a jövő évi indulás reményeit? Úgy tűnik! A Sociedad mesterien hozta a meccset, igazi gólzáport láthattak a szurkolók. 

Az első gólra a 21. percig kellett várni, ekkor a remek formában játszó korábbi Arsenal játékos Vela indította el a góllavinát. Az üzlet beindult és a meccs hamar eldőlt, három perccel később kettőre növelte előnyét a Sociedad. Ezúttal De La Bella köszönt be Kameni kapujába és itt még nem volt vége. A 30. minutumban Griezmann is feliratkozott a gólszerzők közé és ezzel már 3-0 volt a hazaiaknak. Elképesztő kilenc percet produkáltak a hazaiak, úgy tűnt nagy fiaskó lehet a vége. A Málaga viszont nem adta fel és a szünet előtt a 43. percben sikerült a szépítés, Morales köszönt be, ezzel  félidőben 3-1 állt az eredményjelzőn és felvillant a vendégek szeme előtt a remény.

A szünetet követően nem totojáztak a hazaiak és bebiztosították a győzelmet. Hat perc elteltével Martinez köszönt be Pardo passzát követően és növelte a különbséget ismét háromra. A publikum még egy gólt láthatott a 70. percben, ekkor Santa Cruz lőtt gólt a hazai kapuba, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt jó. A győzelemmel óriási lépést tett a Sociedad afelé, hogy jövőre Bajnokok Ligája selejtezőt játszhassanak. De van még jó pár forduló, és a riválisok is játszanak még. A Málaga viszont így leszakadt az üldözők közül.

Real Sociedad - Málaga 4-2 (3-1)
Gólszerzők: Vela (21.), De La Bella (24.), Grizmann (30.), Martinez (51.), ill. Morales (43.), Santa Cruz (70.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése