2013. április 5., péntek

Bombaigazolást jelenthet be a Chelsea! - a Bild már mindent leközölt

A hírek szerint sikerült a tárgyalások végére érni és megszületett a megállapodás a Chelea és a Bayern Leverkusen között, ami André Schürrle játékjogát illeti. 

Roman Abramovic ha kiszemel valakit, akkor azért sok mindent hajlandó megtenni és ezúttal sem adta fel. Emlékezhetünk rá, hogy már télen is felmerült a 22 esztendős német válogatott szélső neve a londoni kékeknél, de akkor nem egyeztek az álláspontok. Most azonban úgy tűnik nyártól új német válogatott szélsővel vághat neki a szezonnak (Mourinho ?) csapata.

Schürrle piaci értéke mostanság az egekbe szökött, ez nem is csoda, hiszen él a pályán és nem kevés nehéz pillanatot okoz az ellenfeleknek. A transfermarkt.de becslései szerint jelenleg 25 millió eurót ér a játékjoga.

A Bild úgy értesült a Chelsea 12-15 millió eurót, illetve Kevin de Bruyne játékjogát adják. A 21 esztendős belga válogatott játékos remekül szerepel idén kölcsönben a Werder  Bremen színeiben és erre a Leverkusen és több más csapat is felfigyelt. Úgy tűnik hiába, a Gyógyszergyáriak lesznek a befutók, a Werder nem tudja újra kölcsön venni a belgát.

Bruyne piaci ára 10 millió euró, így ha a pénzt, plusz az ő árát összevetjük, megkapjuk Schürrle piaci értékét. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése