2013. április 6., szombat

Fordított és gálázott a Real a Levante ellen

A múlt heti 1-1-es döntetlent kívánták feledtetni ma a Real Madrid játékosai. A meccs nem így indult, de sima lett a vége, mondhatni a végén már gálázott Mourinho csapata. 

Az első percektől nagy nyomás nehezedett a Levante kapujára, a vezetést még is a vendégek szerezték meg a 31. percben. A találatot Michel jegyezte Rios passzát követően. Nem kellett sokat várni a következő gólra egy remek Alonso ívelést követően a 36. percben Higuain lőtt káprázatos gólt, majd rá három percre Kaká fordította meg a meccset tizenegyesből.

A második félidőre érkezett Cristiano Ronaldo és Di Mariam ezzel pedig egy még motiváltabb és jobban játszó királyi csapatot láthattak a szurkolók. A meccs végére teljesen elfárad a Levante, Ronaldoék pedig nem kegyelmeztek. A portugál klasszis a 84. percben eldöntötte a három pont sorsát. Az asszisztot ezúttal Higuain jegyezte. Három perccel később a portugál volt az előkészítő, Özil pedig a gólszerző. A német nem elégedett meg egy találattal és a 90. percben szórt még egyet, ezzel beállítva az 5-1-es végeredményt.

Ezzel a Real tíz pontra zárkózott a bajnoki tabellát  nagy riválisa a Barca 22 órakor fogadja majd a Zaragoza csapatát. A mai két meccsen 12 gól született eddig, hiszen a Sociedad 4-2-re verte a Málagát.

Real Madrid - Levante 5-1 (2-1)
Gólszerzők: Higuain (36.), Kaká (39.), Ronaldo (84.), Özil (87.,90.) ill. Mickel (31.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése