2013. április 6., szombat

Átigazolási bomba robbanhat! - Casillas és Ramos katalán mezt ölthet

Háborús helyzet készülődik Spanyolországban erről számolt be a mundodeportivo.com, mely azt állítja, hogy két Real Madrid ikon is a nagy rivális Barcelona csapatába szerződhet. A szóban forgó két játékos Sergio Ramos és Iker Casillas. Ez egyenlőre sajtóhír, de lehetnek alapjai, nézzük miért. 

A két klub fanatikusai, enyhén szólva nem csípik egymást, a divatdrukkerekről nem is beszélve. A két csapat ily szurkolói a futballtársadalom legalját képezik. Ezen tényekből kiindulva óriási hangja lenne, ha a két játékos klubot váltana. Emlékezzünk vissza, Figo és a disznófej esetére, na meg azért lehetne sorolni a neveket, de nem sűrű, hogy ilyen fordul elő mostanság, mondhatni ez egy tabu. Kissé elkanyarodtunk, de megmondom őszintén a szurkolókat is meg kell jegyezni, mert ami a közösségi portálokon folyik az szánalmas.

Iker Casillas és a Barcelona: 

Azt már kész tényként kezelik, hogy Victor Valdes elhagyja a Barcelona együttesét a szezon végén. Persze majd ezt is hisszük ha látjuk. Kapus téren sok név felmerült már a katalánoknál, de Casillas leigazolását bedobni nem semmi. Figyelembe kell venni, hogy a spanyol válogatott hálóőr kegyvesztett lett Mourinho Madridjában, előbb Adan szorította a kispadra, majd pedig a sérülése okán érkező López örzi meg első pozícióját a kapuban és valószínű ez a szezonban már így is marad. Sok áll azon, hogy Mourinho megy vagy marad a királyiak kispadján. Ha marad, akkor könnyen elképzelhető az amit soha nem gondoltunk volna, a klub élő legendája Casillas távozik. Ezen tények végiggondolását követően látunk realitást a, persze még mindig nem tudjuk elképzelni. Casillas piaci értéke 35 millió euró.

Sergio Ramost eladhatják a királyiak:

A spanyol válogatott védő a szezon végén távozhat és célállomása a Barcelona lehet. Erre mutató jeleket már korábban is láthattunk. Ramos több alkalommal nyilatkozott arról, hogy jóban van  több katalán játékossal, nyilatkozatai sejtetnek valamit. A piaci értéke 40 millió euró, teát jól a kassza mélyére kellene nyúlni a katalánoknak, ahol folyamatos védőgondok vannak.

Egy szó mint száz, ez egy sajtóértesülés, de ha ez bekövetkezik az óriási port kavarhat. Ajánlat bármikr befuthat, nem tudhatjuk mi zajlik a színfalak mögött, de egy biztos, hogy Perez nem igen szívleli az ellent.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése