2015. augusztus 19., szerda

Bajner próbajátékon Lengyelországban! - sajtóhír

Újabb magyar labdarúgóval bővülhet a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa), avagy újabb országot hódíthat meg a No Bajner! No Pary! láz. 

A lengyel élvonal jelenlegi 9. helyezettje, a  Korona Kielce a szerdai nap folyamán hivatalos honlapján képpel együtt közölte, Bajner Bálint próbajátékon vesz részt. 

A 24 esztendős magyar labdarúgó, aki köré a média és a trollok kultuszt építettek, jelenleg szabadúszó, ugyanis az angol harmadosztályból a szezon végén kieső Notts County nem tartott rá igényt. produktuma nem volt túl rózsás, 19 bajnoki meccsen 3 Bajner gólörömöt láthattunk, igaz ekkor majd felrobbant az internet világa. 

A támadó Borussia Dortmund játékosként lett ismert hazánkban, ám előtte megjárta Sopront, a Liberty Oradea és a West Ham csapatát is. A németországi szerződés Budapest Honvéd játékosként érte, s a szigetországba visszatért rövid időszakra az Ipswich Town játékosaként, míg nem legutóbb a Notts County labdarúgója volt.

Felmerült hazatérése is, ám ebből ezidáig nem lett semmi. Azt pedig, hogy lengyel kaland lesz-e a történetből nem tudni, a Kielce honlapja nem adott információt a próbajáték hosszáról, arról, hogy mikor döntenek a magyar támadó sorsáról.

Guzmics Dávid (Wisla Krakow), Nemanja Nikolics (Legia Warszawa), Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid (Lech Poznan) után Bajner lehet a hatodik magyar légiós a lengyel élvonalban.  

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése