2015. június 3., szerda

Copa America: Újabb kulcsember dőlt ki a braziloknál

A másodregnálását élő Dunga biztosan nem tudja alap elképzelését, koncepcióját kivitelezni a nemsokára rajtoló Copa Americán, vagy ha igen, azt biztosan nem azokkal a játékosokkal, akikkel eltervezte. Oscar után ugyanis újabb kulcsember dőlt ki. 

Fantasztikus szezon, klasszis teljesítmény van Luiz Gustavo háta mögött, ám a Wolfsburg játékosa biztosan nem lesz ott a Chilében megrendezésre kerülő dél-amerikai kontinensviadalon, ugyanis műtét vár rá. Ezt maga Luiz jelentette be, miszerint hétfőn operáció vár rá, térdsérülése ugyanis orvosi beavatkozást igényel.

Nem ő az első játékos akire nem számíthat Dunga, az már korábban eldőlt, hogy a Chelsea meghatározó embere Oscar nem áll a kapitány rendelkezésére szintén sérülés végett. A szezon elején minden bizonnyal Lucas Moura neve is ott szerepelt a fejekben a Copa America kapcsán, ám a PSG brazilja hosszú ideje küszködik a zöld gyepen kívül, s erre rá is ment a szezonja.

A brazil válogatott Peru, Venezuela és Kolumbia oldalán foglal helyet a csoportbeosztást tekintve a 12.-én rajtoló kontinensviadalon. A Selecao első ellenfele pedig Peru lesz magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra Peru lesz.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése