2015. április 10., péntek

Megvan Petr Cech új klubja! - sajtóhír

A Corriere dello Sport a birtokába jutott információk alapján arról ír, hogy a Serie A-ba, azon belül pedig Milánó kék-fekete klubjához szerződik Petr Cech a Chelsea "kegyvesztetté" váló legendája. 

A 32 esztendős kapuvédő az idei szezonban vált második számu kapussá szeretett londoni csapatánál, Jose Mourinho a fiatal és kétség kívül roppant tehetséges Thibaut Courtois számára szavazott bizalmat. Cech nem tudott változtatni a kialakult helyzeten, s karrierje utolsó éveihez közeledve, bár kapusként még nem is mondható veteránnak, védeni szeretne. Ajánlatokból nem volt hiány, a hírek szerint az Arsenal, az AS Roma és a Real Madrid is megkörnyékezte a kapuvédőt, aki azonban az Intert választotta. 

Ez persze még csak sajtóhír, ám igen bensőséges részletekről is ír az olasz sajtó, miszerint  a cseh válogatott portás egy kettő plusz egy esztendős szerződést ír alá hamarosan az Interrel, a felek már mindenben megegyeztek, mindenben dűlőre jutottak, ám kiemelik, hogy Jose Mourinho még húzza a száját, ám kétség kívül "gusztustalan" döntés lenne, ha nem engedné el játékosát, azt a legendát, aki annyit tett a londoni klub felemelkedéséért, sikereiért. Hálátlanság lenne... Persze sokan kinézik a portugálból...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése