2015. április 10., péntek

Letartóztatták a Chelsea kölcsönjátékosát

Jelenleg is a rendőrségen van és vizsgálat folyik a Chelsea brazil játékosa Wallace ellen, aki a holland sajtó szerint szexuális bűncselekmény miatt került őrizetbe. Jelenlegi klubja a holland élvonalban szereplő Vitesse hivatalos közleményt adott ki, igaz ők bűncselekményről nem ebszélnek, csak a részükről kiszabott büntetésről. 

A 20 esztendős brazil utánpótlás válogatott védő A Fluminense csapatában nevelkedett, s mutatkozott be a profik között, míg nem a Chelsea 2013 telén 5,4 millió euró ellenében Európába csábította. Az ifjú jobb oldali védőegyelőre nem mutatkozhatott be a londonii kékek első csapatában, ám ha így folytatja és magaviselete ilyen lesz, valószínűleg nem is fog. Tavaly olasz földön fejlődhetett az Internél, míg idén a holland bajnokságba kóstolhatott bele, a Vitesse színeiben. Azt pedig, hogy mi lesz a folytatás, hogyan fejeződik be a számára a szezon nem tudjuk, ugyanis a törvény mellett klubja szabályzatát is megszegte.

A Vitesse labdarúgócsapata hivatalos oldalán a következő képpen kommentálta Wallace ügyét - "Wallace-t hajnalban Arnhemben őrizetbe vették. A játékos megsértette a klub szabályát, mely szerint negyvennyolc órával a találkozó előtt tilos az éjszakai életben részt venni. A klub ennek fényében azonnal eltávolította az Excelsior elleni találkozóra készülő keretből, és a maximális bírságot szabta ki."

Magáról a bűncselekényról semmi konkrétumot nem tudni, az egyik holland hírportálnak a rtlnieuws.nl-nek a következő képpen nyilatkozott a rendőrség szóvivője - "Kevés a konkrétum, a nyomozás jelenleg is folyik, így egyelőre nem tudjuk megerősíteni, hogy szexuális bűntény történt."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése