2015. február 16., hétfő

Liverpool: Római trió érkezhet 76 millió euróért - sajtóhír

Brendan Rodgers a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője olaszországi kirándulást tartott a hétvégén. A sajtó azt is tudni véli, hogy mit, pontosabban kiket keresett a tréner az olasz fővárosban. Célkeresztben két Roma és egy Lazio játékos. 

Bár még sok van az idei szezonból, az átigazolási piac soha sem pihen, maximum zárt kapukkal ácsorog. A háttérben az év 365 napjában, sőt szökőévenként plusz egy napban is zajlanak a tárgyalások, játékosmegfigyelők, klubvezetések, a szakma krémje tanácskozik és várja a nyitányt, amikor is elképzeléseiket papírra lehet vetni, s aláírással megpecsételni.

A vörösök trénere a hírek szerint két AS Roma játékost is szeretne csapatában tudni, egyikük a bosnyák válogatott középpályás Miralem Pjanic, míg másikuk a belga fenegyerek Radja Nainggolan. A duóért 51 millió eurót fizethetnek a liverpooliak 25-26-os megoszlásban játékosonként.

Ami a harmadik kiszemeltet illeti  Keita Baldé Diao is az Anfieldre költözhet a nyáron. A 19 esztendős Barca nevelésnek nagy jövőt jósolnak, piaci áta már most 9 millió euróra rúg. A vörösök 25 milliót tehetnek le érte az asztalra, erre pedig aligha akar, vagy tud nemet mondani a Lazio...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése