2014. október 7., kedd

Ibrahimovic: Itt a vége, eljött az idő... (!?)

Meglepő nyilatkozatot tett Zlatan Ibrahimovic a Paris Saint-Germain gólfelelőse. A sérüléssel bajlódó svéd válogatott klasszis úgy érzi, hogy megfáradt, s elmondta, hogy egyre többet fontolgatja a visszavonulását. Az arrogáns botrányhős belül egy érző ember, aki nyugalomra vágyik. 

"Teljesen kizsigerelt már a foci. Ha hosszú évekig benne vagy a topfutball világában, akkor már eleged lesz az egészből. Az életedet repülőtereken és hotelekben töltöd. Rájössz arra, hogy hiányoznak azok a dolgok, amelyek egy átlagembernek megadatnak. A nagyobbik fiam nyolc éves, a kisebb hat esztendős. Szinte alig látom őket. Ha igazán jó apa akarok lenni, ideje abbahagynom a játékot" - nyilatkozta Ibra Guardian újságírójának. 

Emellett azt is elmondta a magát korábban élő legendának tituláló sztár, hogy valóra váltotta azt, amit anno punk gyerekként megálmodott magának és erre roppant büszke. 

Az interjúból természetesen pár szakmai mozzanatok sem maradhattak ki, a sokat megélt svéd klsszis szerint nem az angol, hanem az olasz bajnokság a legkeményebb, míg a labdarúgás történetének legjobb csapata az FC Barcelona. Végezetül pedig arra is fény derült, hogy ki a legjobb edző és miért - "Mourinho nagyon intelligens, mindenkit másként kezel és tudja, hogy kivel hogyan kell bánni ahhoz, hogy kihozza belőle a maximumot. Ő a legintelligensebb edző, akivel valaha együtt dolgoztam, méghozzá azt illetően, ahogyan a játékosokat kezeli, ahogyan "manipulálja" őket rossz szavakkal, s ezáltal feltüzeli őket. Nincs kétség Mou a legjobb a szakmában!"

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése