2014. október 7., kedd

Elismerő szavakat kapott Robben

Fantasztikus szezont hagyott maga mögött Arjen Robben, a világbajnokságon és a német rekordbajnok színeiben is megállíthatatlan volt. Úgy fest a kiváló forma nem múlik, ennek pedig a Bayern München ügyvezetője is hangot adott, Karl-Heinz Rummenigge, elismerő szavakkal méltatta a holland zsenit.

Rummenigge a Bild-nek adott nyilatkozatában elégedettségét fejezte ki Robben iránt - "Arjen hihetetlen formát mutat mostanság. Már a világbajnokságon is megmutatta, hogy mit tud. Megállíthatatlan volt, és nem lehetett tartani, még Sergio Ramos sem tudta megállítani. Úgy néz ki, megtudta tartani ez a kiváló formát. Elképesztő, amit a pályán művel."

Mint ismeretes a Bayern München ezt az évadot is kiválóan kezdte, Guardiola csapata 7 mérkőzést követően veretlenül vezeti a tabellát, ráadásul mindössze két gólt kaptak. A mutatott teljesítményből Robben jócskán kiveszi a részét, 6 mérkőzésen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, ezzel a müncheni gólok harmadában benne volt, nem mellékesen pedig a mezőnyben nyújtott teljesítménye, a statisztikái is extraklasszisról árulkodnak...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése