2014. október 7., kedd

Pique az asztalra csapott

Gerard Pique az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok középső védője megelégelte a róla terjedő pletykákat és az asztalra csapott. A FourFourTwo-nak adott nyilatkozatában leszögezte, nem lesz sem a Manchester United, sem pedig más klubcsapat játékosa. 

Mint ismeretes az új vezetőedző Luis Enrique bátran rotálja csapatát, az előző évekkel ellentétben pedig bővült a merítési lehetőség középső védő poszton, öten küzdenek a csapatba kerülésért, a két szabad helyért. Pique abszolút nem számít jelen pillanatban alapembernek, sokat padozik és kevés lehetőséget kap. Ezen tények tudatában erősödtek fel újfent távozási szándékától szóló pletykák, miszerint egykori klubja a Manchester United lehet karrierje következő állomása. 

"Szeretem ezt a klubot a történelméért, a játékstílusáért és a katalán kötődés miatt! Imádok itt lenni, és a világ legjobb klubjában játszani. Nem áll szándékomban távozni sem most, sem pedig a későbbiekben. Nemrég írtam alá új szerződésemet, innen akarok visszavonulni, mint jó barátom Puyol!Nem tudom elképzelni, hogy távozzak." - mondta Pique, aki a spanyol válogatottal készül a soros EB-selejtezőkre.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése