2014. augusztus 10., vasárnap

Nagy döntés küszöbén Del Piero

Élete egyik legnehezebb döntését készül meghozni a Juventus legendája Alessandro Del Piero. A 39 esztendős klasszis szíve visszahúz Torinóba, ám japán és amerikai ajánlatai is vannak, emellett pedig gyermeke idén kezdi meg az iskolát, így stabil környezetre van szüksége! Szögre akasztott stoplis, vagy sem!? Hatalmas dilemma.  

Az olasz válogatottal világbajnoki címet nyerő támadó 19 szezonon át szolgálta szeretett klubját a Juventus együttesét, ám 2012-ben nem hosszabbítottak szerződést a felek, így megannyi cím, szép emlék 651 tétmérkőzés és 270 gól után Del Piero elhagyta Torinót. Klubhűségét mi sem jelzi jobban, minthogy a 2006-os bundabotrány és a kizárás után a másodosztályban is a csapattal maradt és oroszlánrészt vállalt a feljutásban. Az utóbbi két szezont Ausztráliában töltötte a Sydney FC-nél, ahol gólkirály lett, szerződése azonban lejárt, ezt pedig nem kívánta meghosszabbítani, ugyanis szíve visszahúzza őt Torinóba. Igen ám, de elmondása szerint ha visszatér, akkor fel kell, hogy hagyjon az aktív labdarúgással és célja hogy, az Öreg Hölgyet segítse, valamilyen posztot betöltve. Emellett azonban az MLS-ből és japánból is keresik, ami megnehezíti döntését. Szögre a stoplist, vagy sem!? 

Del Piero kiemelte, hogy gyermeke idén megy iskolába, ez pedig döntően befolyásolhatja döntését, ugyanis egy kisiskolásnak stabil környezetre van szüksége. Emellett azt is elmondta a 39 éves klasszis, hogy döntését rövid időn belül meghozza. Kíváncsian várjuk...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése