2014. augusztus 10., vasárnap

Az utolsó négy percben fordított, s nyert a Juve

Folytatta ázsiai túráját az Öreg Hölgy, mely ezúttal az A-League Stars, avagy az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság All-Star csapatával mérte össze tudását. Nem volt zökkenőmentes a Juve szempontjából a mérkőzés, a regnáló olasz bajnok a végjátékban egyenlített, majd a hosszabbításban nyerte meg a meccset. A találkozó pikantériája volt, hogy Del Piero a Juve korábbi legendája helyet kapott az A-League csapatában. 

A-League Stars - Juventus 2-3 (1-0)
G: Carrusca (10.), Juric (78.) ill. Llorente (59.), Pogba (88.), S. Pepe (90+3.)
A-League Stars: Galekovic, Smith, Rose, Muscat, Berisha (Finkler 77’), Ibini (Brighitti 65’), Carrusca (Twaite 65’), Riera, North (Hersi 65’), Broich (Juric 77’), Del Piero (Williams 63’).
Juventus: Buffon (Storari 71’), Caceres, Bonucci, Ogbonna, Lichtsteiner (Pepe 80’), Pogba, Pirlo, Marchisio, Evra (Asamoah 72’), Tevez (Coman 80’), Llorente (Giovinco 86’) 

Igen erős kezdőcsapatot küldött a pályára Allegri mester, mondhatni a bajnoki kezdőcsapat, a torinóiak első számú kezdő tizenegye kapott lehetőséget a kezdőben. Ennek ellenére a házigazda szerzett vezetés a 10. percben, az Adelaide United támadója Carrusca talált a kapuba, melyre hosszú ideig nem is tudott reagálnia Juve, a helyzetek kimaradtak. Az 59. percben aztán a legutóbb mesterhármast jegyző Llorente fejjel egalizált.  A 78. percben aztán a Western Sydney Wanderers támadója, az ausztrál válogatott Tomi Juric ismételten vezetést szerzett csapatának és nagyon úgy festett, hogy a Juve ezt a emccset elveszíti, azonban a 88. minutumban jött Pogba és egalizált. A mérkőzés végén az i-re a pontot Pepe tette fel , Allegri cseréje egy lepattanó labdát vágott a jobb alsó sarokba, mellyel a torinóiak megfordították és megnyerték a meccset.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése