2014. július 4., péntek

Megegyezett új csatárával a Real Madrid!?

Nem csupán Di Maria biztos távozásáról számolt be Francois Gallardo spanyol FIFA-ügynök, de arról is beszélt, hogy megköttetett a megállapodás Mario Mandzukic és a Real Madrid között, immáron csak a klubok közötti vételár lóg a levegőben, ennek összegéről is beszélt. 

"A megállapodás Mandzukiccsal három évre megköttetett, már csak a Bayern Münchennel kell megállapodni. 20-25 millió euró között lesz az ára, és ő fogja Moratát váltani" - olvashatóak az ügynök szavai a madridom.hu oldalán. 

Emellett arról is beszélt, hogy nem lesz bérelt helye a csapatban, meg kell küzdenie a kezdőbe kerülésért - "Ha a Real Madridhoz érkezel, akkor vagy garantálva van a helyed az első naptól kezdve mint Cristianonak vagy Balenek vagy pedig el kell nyerni azt."

Így tehát úgy fest, két Bayern játékos is Madridba teszi át a székhelyét a nyáron, Kroos mellett Mandzukic lehet a másik érkező. A 28 esztendős támadó két esztendeje szerződött a német rekordbajnokhoz és azóta 88 mérkőzésen 48 gólt szerzett. Az utóbbi időben azonban nem volt bérelt helye, Guardiola nem feltétlen preferálta őt, Lewandowski érkezésével pedig a távozás mezejére léphet a horvát.

Kiemelnénk, hogy csupán sajtóhírként kezelendőek ezek az információk, hivatalos majd akkor lesz, ha valamelyik vél bejelenti a transzfert,

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése