2014. július 4., péntek

Real Madrid: Biztosan távozik a csapat kulcsembere...

... legalábbis ezt állítja a neves spanyol FIFA-ügynök Francois Gallardo, aki úgy nyilatkozott, száz százalékig biztos abban, hogy Ángel Di Maria elhagyja a spanyol fővárost és másutt folytatja karrierjét. 

A nemzetközi sportsajtóban napok óta vezető téma az argentin klasszis jövőjét illeti rovatsor, több forrás is Franciaország, Párizs és Monaco felé mutat. Pérez klubelnök Falcao és Veratti megszerzésében reménykedik, egyik legjobbját pedig az üzlet részévé tenné a klub. Ne feledjük, tavaly is volt meglepő távozója a csapatnak...

"Di María távozása száz százalék, ahogy tavaly Özillel és Higuaínnal is történt." -  mondta Gallardo

Nehéz elképzelni, hogy egyik legjobb játékosától megváljon a Real Madrid, ám az út sokszor kifürkészhetetlen és tényleg egyre több dolog mutat a tényleges váltás felé. Természetesen a világbajnokság után okosabbak leszünk, akkor gyorsan beindulhat a gépezet.

A 26 esztendős argentin klasszis 2010-ben a Benfica csapatától került a spanyol fővárosba, ahol gyorsan kulcsjátékossá nőtte ki magát. Ez idő alatt 189 tétmérkőzésen öltötte magára a királyiak mezét, mutatói pedig lenyűgözőek, 36 gólja mellett 87 gólpasszt jegyez.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése