2014. június 26., csütörtök

VB 2014: Hatalmas botrány! - Hazaküldte két sztárját Ghána

Az utolsó, mindent eldöntő csoportmeccs előtt robbant a ghánai bomba, mely igen csak megnövelte a portugál válogatott továbbjutási esélyeit. Az afrikai válogatott két sztárját is azonnali hatállyal hazazavarta, hatalmas morális válságban a csapat és a vezetés. 

Biztosan nem lesz ott este a Portugália ellen pályára lépő ghánai csapatban  Kevin-Prince Boatenget és Sulley Muntari, ugyanis mindkét labdarúgót elküldték a csapattól.

A Schalke 04 játékosának elmondása szerint a szerdai edzésen történt incidens áll a háttérben. Ezt a szövetség meg is erősítette és hozzátette Muntari megtámadta az egyik alkalmazottjukat, illetve a két játékos James Kwesi Appiah szövetségi kapitánnyal is csúnyán összeveszett. 

Más, gondok is vannak! A ghánai játékosok nem kapták még mindig meg a kijutásukért járó 75 ezer és 100 ezer dollár közötti összeget, mely 17-22,5 millió forintnak felel meg. A ghánai labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy idő előtt, már most kikérte a vb-szereplésért járó összeget, hogy törlessze a játékosok felé  az adósságot.

Halkan jegyezzük meg, hogy megint egy afrikai ország, ahol a pénzen megy a vita, mint emlékezetes Kamerun első nekifutásra fel sem szállt a Brazíliába induló gépre, mert nem sikerült megállapodni a prémiumban. Ráadásul olyan labdarúgókról beszélünk, akiknek nincsenek mindennapi megélhetési gondjai mint egy átlag embernek, mivel milliomosok. Mégis a pénz diktál, ez elgondolkodtató.

Hogy mi lesz este a pályán? Nem tudhatjuk, de lehet érdemes nagyobb összeggel fogadni a portugál győzelemre, egy ilyen incidens után, morális válság közepette. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése