2014. június 18., szerda

VB 2014: Csupa jó hír az olaszoknál

Remekül indult a világbajnokság az olasz labdarúgó-válogatott számára, ugyanis Prandelli tanítványai 2-1-re legyőzték Anglia legjobbjait. Igen ám, de sérülés miatt két kulcsembert is nélkülöznie kellett az Azzurrinak, míg a mérkőzést követően ketten sérültet jelentettek. Úgy fest aggodalomra nincsen ok, tegnap már mindenki tréningezett és ha minden igaz bevethető lesz pénteken, természetesen ha azt a kapitány is úgy kívánja. 

A legnagyobb hiányzó egyértelműen a kapuból kieső Buffon volt, akinek bokájával és térdével akadtak kisebb gondok, míg az AC Milan kiválósága a 21 esztendős De Sciglio húzódás miatt hagyta ki a nyitányt. Az angolok elleni diadalt követően fájhatott a feje a kapitánynak, ugyanis Daniele De Rossi és Andrea Barzagli egyaránt sérülésre panaszkodott.

A tegnapi tréningen azonban mindenki részt vett és teljes értékű munkát végzett, így csupa jó hír fogadta az olasz szurkolókat. Az Azzurri legközelebb pénteken száll ringbe, akkor az első fordulóban meglepetést okozó Costa Rica lesz az ellenfél.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése