2014. június 18., szerda

A Manchester United középpályása Madridban köthet ki

Úgy hírlik, hogy Carlo Ancelotti újabb játékost szemelt ki magának, ezúttal a Manchester United csapatából. Az olasz tréner nem mást nézett ki magának, mint a belga válogatott fiatal gyöngyszemét Adnan Januzajt. 

A mindössze 19 esztendős bal oldali szélső bombaként robbant a köztudatba, teljesítményét pedig mindenki ámulattal nézi, a szakemberek szerint még nagyon sokat fejlődhet és jelen korunk egyik legnagyobb kiválósága válhat belőle. 

A mögöttünk álló szezonban 38 alkalommal ölthette magára minden sorozatot figyelembe véve a Vörös Ördögök mezét és ez idő alatt 5 gólt és 8 gólpasszt jegyzett, illetve jegyeztek neve mellé a statisztikusok. 

Ami a piaci árát illeti, a transfermarkt.de legutóbb 6 millió euróra becsülte, ám ez egy igen halovány ár, ehhez párosul egy hosszútávú, 2018-ig szóló kontraktus, így valószínű, hogy az összeg kétszereséért sem engedi el őt a United, de a háromszorosában is igen bizonytalanok vagyunk.

Januzaj ott van a belga válogatottal a világbajnokságon, korábban a Juventus és a Bayern München érdeklődéséről is hallani lehetett.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése