2014. június 18., szerda

Elkészült a hazai rendezésű u19-es EB hivatalos dala

Nem csupán a brazíliai labdarúgó-világbajnokság az, melyre figyelnünk kell, az év legrangosabb eseményét követően a magyar U19-es válogatott kerül majd fókuszba a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Mint minden valamirevaló világeseménynek, ennek a tornának is lesz hivatalos dala, vagy ha úgy tetszik "Himnusza". A rendezők nem mást kérdek fel, mint a Honeybeastet, akik egy remek dalt írtak, majd énekeltek lemezre, melynek címe: Hazai Pálya! 

Az együttes, mely a Legnagyobb Hős című dalával hódít hazánkban egy klassz középtempós, tőlük megszokott szellemes szöveggel ellátott dalt hoztak össze, melyet a nyár folyamán több fellépésükön is elénekelnek majd. Az igazán nagy fellépés azonban július 19-én a Szusza Ferenc Stadionban lesz a torna nyitómérkőzését megelőzően.

A torna mezőnye immáron hivatalos, a házigazda Magyarország mellett Ausztria, Bulgária, Izrael, Németország, Portugália, Szerbia és Ukrajna kvalifikálta magát.

A mérkőzéseket négy helyszínen rendezik majd: (stadion, város, befogadóképesség)
Szusza Ferenc Stadion --> Budapest  --> 13 000
ETO Park  --> Győr   --> 15 600
Perutz Stadion  --> Pápa  --> 5 500
Pancho Aréna  --> Felcsút  --> 3 500

A csapatok két négyes csoportban mérkőznek meg, s nagyon fontos, hogy minden kvartett első három helyezettje kvalifikálja magát a 2015-ös U20-as világbajnokságra, melynek Új-Zéland ad majd otthont.

Végül pedig halgassuk meg a Hazai Pálya című számot, a torna hivatalos dalát a Honeybeast előadásában:

https://www.youtube.com/watch?v=sZGEo2VYQO8&feature=youtu.be

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése