2014. június 24., kedd

FootGolf: Féltávnál íme a magyar bajnokság összetett állása

Adósak vagyunk még  a Footgolf Országos Bajnokság 2014-es eredménysorával, vagyis összetett állásával. A mezőny nemrégiben féltávhoz érkezett a Future FM versenyen. Két kategóriában igen csak meglógott az éllovas, míg a senioroknál hatalmas a küzdelem.

A Férfi Felnőtt kategóriában Lengyel Béla nagy sorozata megszakadt, ugyanis a 9-6-3-1 szabály értelmében Bihary Péter jobbnak bizonyult. Az élen ennek ellenére nincsen változás, az előny pedig továbbra is hatalmas, már-már behozhatatlan. A második helyet az újdonsült aranyérmes bitorolja, míg a dobogó harmadik fokára jelen állás szerint Bogár Krisztián fér fel. Mögötte azonban roppant sűrű a mezőny.


Senior kategóriában továbbra is hatalmas a küzdelem, ezúttal sem tudott senki duplázni, ugyanis az első bajnoki versenyén elinduló Szabó Attila nyert és gyűjtötte be a 100 pontot. A listavezető Pivacsek Antal negyedikként zárt és megőrizte ezzel vezető helyét, sőt Ivánkovics Zoltánnal szemben növelte is előnyét. Csökkentette azonban hátrányát a másodikként végző Pandur János, aki a dobogó harmadik fokára tört. A mezőny roppant szoros, az első és a hatodik hely között csupán 52 pont különbség van, így bátran kijelenthetjük, hogy ez a kategória a legizgalmasabb.



Junior kategóriában új győztest avathattunk az első versenyén induló Bácskai Péter személyében, ám az élen ennek ellenére sem történt változás, Kiss Roland másodikként növelte előnyét, mely immáron 106 pont. A korábban két győzelmet is bezsebelő Juhász Donát ezúttal nem állt rajthoz, így hátránya tovább nőtt.



Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése