2014. május 27., kedd

VB 2014: A Suarez műtét margóján

Futball-lázban ég Uruguay, a legutóbbi világbajnokság negyedik helyezettje! Egy dolog végett azonban nagyon izgulnak a szurkolók, ez pedig Luis Suárez felépülése. A Liverpool sztárcsatára, a Premier League idei gólkirálya és az Aranycipő nyertese ugyanis csütörtökön műtéti beavatkozáson esett át. 

A 27 esztendős harapós támadó egyik térdével akadtak gondok, a sérülés pedig nem hagyott maga előtt időt, azonnali beavatkozásra volt szükség. Csütörtökön a szakemberek el is végezték az artoszkópos beavatkozást, mely jól sikeredett, állítólag már fájdalma nincsen az uruguayinak, elkezdődött az óvatos rehabilitáció. A fejleményekről Alberto Pan csapatorvos hétfőn nyilatkozott.

Arról azonban nem beszélnek, hogy mikor tréningezhet együtt Suarez újra a társakkal és ha minden rendben lesz mikor kapcsolódhat be a világbajnokság küzdelmeibe. Óscar Washington Tabárez szövetségi kapitány kiemelte, hogy kockáztatni nem fognak, inkább kivárnak, így sokan úgy vélik, hogy a legkönnyebbek ígérkező Costa Rica elleni első meccsen nem lesz pályán Suarez. 

Ezt követően Anglia és Olaszország lesz a palettán, tehát nagy szükség lenne egy egészséges Luisra! Ha mégsem, akkor Cavani mellett Forlan kaphat kulcsszerepet, ám úgy véljük, a  világon nagyon sok futballszerető sajnálná, ha nem láthatná a kiváló liverpoolit.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése