2014. május 28., szerda

VB 2014: Horror a hollandoknál, újabb kulcsjátékos dőlt ki és marad itthon

Egyre nehezebb helyzetben a holland labdarúgó válogatott, mely Kevin Strootman után újabb kulcsemberét vesztette el, ezúttal tréningezés közben. A vb-ről lemaradó játékos nem más, mint a 109-szeres válogatott középpályás Van der Vaart. 

A hírt megerősítette a Holland Labdarúgó-szövetség, mely szerint a nehéz szezonon átvergődő játékos formán alul érkezett az edzőtáborba, majd belázasodott és a társaktól külön edzett, mikor vádlisérülést szenvedett a jobb lábában. Ez pedig azt jelenti, hogy Van Gaal újabb kulcsemberéről kénytelen lemondani.

Mondani sem kell, hogy mekkora érvágás ez az Oranje számára, akinek irányítására immáron csak egy sztár áll rendelkezésre Wesley Sneijder személyében és a találgatások szerint Georgino Wijnaldum örülhet, hiszen így nagy valószínűséggel utazhat Brazíliába, nem lesz a keretszűkítés áldozata. 

Nincsenek könnyű helyzetben a hollandok, ugyanis a spanyolok mellett a chilei és az ausztrál nemzeti csapattal kell majd megmérkőzniük és ha tovább szeretnének jutni, akkor kettejüket minimum meg kell, hogy előzzék. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése